Minikleid La Gürtel NAVY Doublej mit MULTI 7UqUR5S

Minikleid La Gürtel NAVY Doublej mit MULTI 7UqUR5S Minikleid La Gürtel NAVY Doublej mit MULTI 7UqUR5S Minikleid La Gürtel NAVY Doublej mit MULTI 7UqUR5S Minikleid La Gürtel NAVY Doublej mit MULTI 7UqUR5S Minikleid La Gürtel NAVY Doublej mit MULTI 7UqUR5S
Von Markus Virtanen

Säveltäjä Ann-Elise Hannikainen

Säveltäjäntyön ja reseption tarkastelua

2017
Books on Demand
156 S.
E-Book-Text (EPUB-Format)

ISBN 978-951-5-68663-3

Gesamtpreis inkl. MwSt :
7,49 €
Kontrasteinsatz Hemd Pinko NERO Z99 mit EvFWOq

Verfügbarkeit: sofort per Download

mit NAVY MULTI Doublej Minikleid La Gürtel Digitales Rechtemanagement: mit digitalem Wasserzeichen

Säveltäjä ja pianisti Ann-Elise Hannikainen (1946 - 2012) loi lyhyen, mutta sitäkin kiehtovamman uran etupäässä Espanjassa 1970- ja 1980-luvuilla. Tämä diplomaattiperheen kasvatti ja kuuluisan musiikkisuvun jäsen nautti erityisesti piano- ja orkesterimusiikin säveltämisestä. Toisin kuin monet suomalaiset aikalaiskollegansa, Hannikainen etsi musiikissaan avoimesti kauneutta eikä hän pelännyt pukea omia tunteitaan laulaviksi melodialinjoiksi. Laajaan arkistoaineistoon perustuva Markus Virtasen musiikkitieteen pro gradu -tutkielma (Helsingin yliopisto, 2016) esittelee ensimmäistä kertaa lukijoille tämän suomalaisille etäiseksi jääneen säveltäjänimen. Tutkimuksessa seurataan Hannikaisen uraa osana hänen elämänkaartaan ja tarkastellaan ensimmäistä kertaa analyyttisesti Hannikaisen sävellystuotantoa ja teosten saamaa lehdistövastaanottoa. Tutkimuksen kontekstuaalisena näkökulmana toimii espanjalaissäveltäjä Ernesto Halffter (1905 - 1989), jonka opissa Hannikainen varttui ammattisäveltäjäksi. Halffter itse oli Manuel de Fallan oppilas, ja tähän oppilas-opettaja-ketjuun hän liitti myös Ann-Elise Hannikaisen.

Markus Virtanen, FM, on helsinkiläinen säveltäjä ja musiikkitieteilijä. Hänen sydäntään lähellä ovat unohtuneet ja unohdetut säveltäjät sekä suomalaisen ja espanjalaisen klassisen musiikin historia. Virtasen sävellystuotantoon kuuluu mm. kaksi oopperaa, instrumentaalimusiikkia ja kirkkomusiikkiteoksia. Virtasen runsaasti huomiota herättänyt toinen ooppera Säveltäjä Ann-Elise Hannikainen sai kantaesityksensä Metropolia Ammattikorkeakoulun tuotantona syksyllä 2015.
Mara Mantel Gürtel CAMEL mit Max 001 vd1fvw

Mehrfarbiges Minikleid mit Gürtel aus Baumwolle von La Doublej mit folgenden Eigenschaften: runder Ausschnitt, ärmelloses Design, Faltendetails, Raffungen, tailliert und ausgestellte Form.

Designer-Farbbezeichnung: NAVY MULTI

Herstellungsland: Italien/EU

Designer Style ID: DRE0003COT0001

Farfetch ID: 12635612